dinsdag 1 december 2015

Geen oppas te vinden op Oppas.nl

Klinkt dit verwarrend? Ja, best wel. Want waarom noem je als gastouderbureau je matchingwebsite Oppas.nl als er geen oppas op te vinden is? Bovendien loop je het risico dat de vakmensen, gastouders, die er wel op te vinden zijn, zich niet helemaal tot hun recht voelen komen onder deze naam.

Allemaal goede argumenten die we binnen ViaViela ook vaker hebben besproken. Want we willen het wel goed doen hè, voor ouders én voor de gastouders op Oppas.nl, die samen met ons staan voor kleinschalige kinderopvang met een stevige pedagogische basis. 

Waarom de naam Oppas.nl?

De reden om wel te kiezen voor de naam Oppas.nl is heel simpel; als ouders via internet op zoek gaan naar kinderopvang, is één van de woorden waar zij vaak op zoeken het woord ‘oppas’. Het woord oppas brengt dus een heleboel ouders die opvang zoeken met zich mee. En daar stellen we graag via de kortste weg gastouders aan voor. Die kortste weg heet……precies: Oppas.nl.

Meer inhoud Oppas.nl

Oppas.nl is inmiddels uitgegroeid tot het grootste gratis (gast)oudernetwerk en doet wat je als ouder en gastouder verwacht; mensen met elkaar verbinden. En daar komt vanaf nu wat handigs bij: Oppas.nl informeert!

Zoek je een antwoord op vragen zoals: wat mag ik eigenlijk verwachten van een gastouderbureau? Of: wat kost een gastouder? En: hoe dek ik als gastouder mijn financiële risico’s af? Oppas.nl informeert je en biedt jou, als ouder of gastouder, een stevige basis met alles wat je wilt weten over gastouderopvang. Zodat jij weet wat gastouderopvang jou te bieden heeft.

Oppas.nl gaat los 

De basis is gelegd, nu gaan we hard aan de slag met het toevoegen van nog meer inhoud aan Oppas.nl. Pas op……Oppas.nl gaat los!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten